Släktträff 2022

Äntligen är det dags för släktträff i vår förening. Senast var vi i Långban och det var för 4 år sedan. Ni som var med då minns säkert hur otroligt varmt det var den där dagen, och då visste vi ju inte att sommaren 2018 skulle gå till historien som en av de varmare och torrare i mannaminne.

Det är även dags att betala medlemsavgift för kommande två år (2022-2023) och medlemsavgiften är 60 kr för 2 år, och man betalar bara en medlemsavgift även om man är flera i familjen bosatta på samma adress. Vanligen är det Erik Jonssonättlingen som är medlem, men efterlevande änka/änkling kan också bli medlem. Hur man betalar sin medlemsavgift framgår av inbjudan här nedan. Är Du inte medlem ännu kan Du bli det från och med nu och anmäla dig till släktträffen.

PROGRAM:
Kl. 12.00 samlas vi i Fageråsens bygdegård för att äta lite gott
Kl. 13.00 Barnaktivitet: åktur med häst och vagn samt tipspromenad
Kl. 14.00 hålls föreningens årsmötesförhandlingar
Kl. 15.30 serveras kaffe/te/saft och tårta

I år återvänder vi till Fageråsens bygdegård, tror det var 2004 vi var där senast. Vi hoppas på att det kommer många barn i år för vi har  två aktiviteter just för barnen:

  • Åktur med häst och vagn
  • Tipspromenad med priser till alla

För att se inbjudan klickar du här  Inbjudan släktträff 2022 och där ser du också hur du anmäler dig och din familj.

Fageråsens bygdegård är handikappanpassad och drivs av en mycket aktiv bygdegårdsförening. Det finns plats för 100 sittande gäster.

 

Vägbeskrivning från Karlstadshållet: Kör 63:an mot Filipstad och passera Molkom. Kör vidare mot Lindfors och passera Road 63 på vänster sida. Vid nästa korsning efter raksträckan, står det Sutterhöjden 6 km in till höger. Sväng in där och kör 4 km tills Du kommer till bygdegården på höger sida. Skyltat Släktträff strax före!

Vägbeskrivning från Filipstadshållet: Kör 63:an mot Karlstad. Det finns många olika sätt att ta sig till Fageråsen, man kan från 63:an svänga vänster in mot Brattforshedens krigsflygfält (grusväg) och då man kommer fram till Fageråsen ta vänster mot Sutterhöjden och fortsätta någon kilometer så ligger bygdegården på höger sida. Skyltat Släktträff strax före! En bättre väg är nog att fortsätta på 63:an till strax före Lindfors och ta vänster  där det står Sutterhöjden 6 km in till vänster. Kör 4 km tills Du kommer till bygdegården på höger sida. Skyltat Släktträff strax före!

Parkering: Man kan parkera på gårdsplanen framför bygdegården, men vi behöver lite plats närmast vägen för hästekipaget.

Adress: Fageråsen 344, 655 97 Molkom

GPS-koordinater:  59°35’21.4″N 13°54’54.0″O eller 59.589272, 13.915012

Karta: